“If you don’t give up you still have a chance”

Saya pernah rasa nak give up.

Probably ramai entrepreneur pernah rasa nak give up juga.

Kita buat satu satu benda – lepas tu tak jadi.

Cuba macam mana pun, still tak jadi.

Atas, bawah, kiri, kanan – segala jenis pintu dah try.

Tapi still tak jadi.

Time ni lah kita mula ragu sama ada benda kita buat ni ada value ke tidak.

Kita self-doubt.

“Aku buang masa ke buat ni?”

Tapi kadang-kadang sebab kita tahan. Kita persevere. Kita percaya dengan diri kita.
Tiba-tiba berita baik datang. Terus ubah hidup kita. Daripada tak jadi – terus jadi!
Kalau kita give up awal tadi, kita tidak akan rasa nikmat berita baik ni.
Tahan!

P.S: Tshirt official Global Transformation Forum (yang tiket mahal gila tu) by Salty Customs. Dapatkan di nadhir.me/saltygtf17

P.P.S: Bukan gambar posing. Serious. 100% candid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *